Uitvoeringen van dakkapellen

* Geïsoleerde zijwangen en dak met hoogwaardige isolatie 
* 5 kamer profiel kunststof kozijnen
* Trespa of Keralit  zijwangen en boeiboord 
* Enkel een oversteek van 20 cm aan de voorzijde
* Lood aan de voorkant en kilgoten aan de zijkanten
* HR++ glas

* 15 jaar garantie
* Plaatsing in 1 dag op het dak d.m.v. een hijskraan
* Inclusief sloop en afvoer van het afval 

Met een dakkapel wordt niet alleen meer woonruimte en lichtinval gecreëerd maar wordt ook meteen de waarde van uw woning verhoogd. Zeker wanneer u kiest voor een dakkapel op maat  Geen enkele woning is zowel qua stijl als bouw hetzelfde, dus waarom zou een dakkapel dat wel moeten zijn? Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend bij alle te maken keuzes. Dit kan gaan om afmetingen, bouwkundige zaken, kleur en te gebruiken materialen. Bij ons legt u alles in één hand van offerte tot en met de eindoplevering. KozijnenNed heeft geïnvesteerd in een professioneel machinepark en beschikt dus over een eigen werkplaats.

Of u nu op zoek bent naar een naadloze dakkapel uitgevoerd in het materiaal Keralit of een dakkapel met een stijlvol puntdak, Wij maken alles zelf en natuurlijk geheel naar uw wensen. Hierdoor kunnen er zelfs dakkapellen worden gerealiseerd tot maar liefst 16 meter breed. KozijnenNed voorziet u altijd van een eerlijk en passend advies afgestemd op de technische mogelijkheden en uw budget.

 

 

DAKKAPEL MET GEÏNTEGREERDE ROLLUIKEN

Een dakkapel wordt steeds vaker voorzien van een geïntegreerd rolluik. Een geïntegreerd rolluik is niet alleen mooi qua afwerking, maar heeft nog een heleboel andere voordelen. Zo is het rolluik ook zon- en warmte werend, geluidswerend, verduisterend én inbraak werend. Een dakkapel met een geïntegreerd rolluik is dus een veilige en energiebesparende optie. U kunt uw dakkapel direct, wanneer deze geplaatst wordt door ons worden voorzien van een geïntegreerd rolluik.

Werkwijze montage in 1 dag

Aanpassen constructie

Aankomst montageploeg

Verwijderen dakpannen

Gaten zagen

Afval incl. pannen naar begane grond

Montage dakkapel

Bestaande constructie opvangen en aanpassen met nieuwe draagbalken

Plaatsen van dakkapel, wanden en kozijnen

Afwerking van dakbedekking

Leggen van EPDM rubber

Aanpassen dakpannen

Glas monteren in kozijnen

Afwerking dakkapel

Binnenruimte aanvegen

Dakkapel schoonmaken

Opleveren dakkapel