Geweldige uitzichten en superieure techniek.

Kunststof schuifpui

 

Schuifpui in plaats van tuindeuren

Een schuifpui is een perfect alternatief voor uw tuindeuren. Wij hebben  kunststof schuifpuien in alle maten, kleuren en in verschillende uitvoeringen. Ook voor úw huis is er dus een passende schuifpui. Onze schuifpui is eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Dankzij een simpele beweging met de handgreep tilt u de pui uit de sluiting en verschuift u deze moeiteloos. Wij kunnen tot 6,5 meter een schuifpui maken.

 

Schuifpui op maat gemaakt en geplaatst
Onze beste hefschuifpui heeft verschillende uitvoeringen  in 2-, 3- of 4-delige schuifpuien, afhankelijk van uw indeling en inrichting in de woning. Allen worden exact op maat en naar uw wensen gemaakt. Wij zorgen voor vakkundige montage en afwerking. 

* hoge isolatiewaarde, inbraakveilig en onderhoudsarm;

* 160 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic kleuren / structuren

*  basis schuifpui gemaakt van hoogwaardige Kommerling profielen

Wij maken met de inovatioeve PremieDoor hefschuifpui uw dromen waar.
Dankzij de grotere glasoppervlakte wordt er optimaal gebruik gemaakt van zonlicht zodat het „buitengevoel“ deel uitmaakt van je leefruimte. Bovendien biedt dit moderne systeem een maximaal bedieningscomfort en een zeer hoge warmte-isolatie. Nieuwbouw of verbouwing, de hefschuifpui PremiDoor is de perfecte oplossing voor uw persoonlijke wensen.


U heeft heel hoge verwachtingen met betrekking tot warmte – en geluidsisolatie en inbraakveiligheid?
Dan is PremiDoor de ideale keuze.
U kan de hefschuifdeur verkrijgen in de klassieke uitvoering maar ook de architecturale variant PremiDoor Lux voor een nog grotere lichtinval. Hier wordt door een intelligente constructie het vaste vleugelprofiel gereduceerd wat resulteert in een zeer smal profielaanzicht waardoor nog grotere glasoppervlakken mogelijk zijn.
De PremiDoor zal u niet alleen bekoren door zijn elegant design en de grote glasoppervlakken maar ook door het grote aanbod van materiaal en kleuren.